Steun Oro

Je kan Oro op verschillende manieren financieel steunen.

 

Onze clubwinkel

Koop je wel eens iets online? Sponsor dan onze club en doe je inkopen via onzeclubwinkel.nl. Koop je iets via deze site bij webshops als bol.com, zalando en hema.nl, dan krijgt onze vereniging een percentage van het aankoopbedrag en soms krijg je zelf ook nog korting!

Vriend van Oro

Doneer 32,50 euro per seizoen en ontvang de Orokrant. Je kan meedoen met alle Oro activiteiten voor de ledenprijs.
Klik hier om u op te geven als vriend van Oro

Vomar Klant is Koning

Door je Klant-is-Koning kaart van Vomar te koppelen aan Oro, Vereniging voor Werelddans kan je elke keer dat je boodschappen doet bij Vomar voor Oro sparen. Van elke kassabon doneert Vomar 0,5% aan Oro. 
Heb je al een Klant-is-Koning kaart van de Vomar? Dan kun je in je eigen online Klant-is-Koning kaart omgeving je kaart koppelen aan Oro met de unieke Clubcode.
Heb je nog geen geregistreerde kaart? Haal dan een kaart in de Vomar winkel of download de Vomar-app en registreer een Klant-is-Koning kaart. Bij het registeren kun je jouw kaart dan gelijk koppelen aan Oro met de unieke Clubcode. In de app volg je de stappen om je digitale Klant-is-Koning kaart aan te maken of om je bestaande Klant-is-Koning kaart aan de app te koppelen.

De unieke Vomar Clubcode van Oro, Vereniging voor Werelddans is: ORHA2022

 

Vriendenloterij 

Doe je mee aan de Vriendenloterij, dan kun je je lot koppelen aan Oro, Vereniging voor Werelddans. Van ieder lot gaat per trekking 40% naar Oro.
Om je lot te koppelen moet je bellen naar: 088-0201020. Kies in het keuzemenu voor optie 5.
Dan krijg je een persoon aan de lijn. Die moet je vertellen dat je je lot wilt koppelen aan Oro. Oro wordt dan de Beneficiant van jouw lot.


Het Vriendenloterijnummer van Oro, Vereniging voor Werelddans is: 123877
 
Onze penningmeester registreert de inkomsten van de klantenkaart en de loterij onder het kopje “andere subsidies” in de jaarrekening.

 

Zelf extra bijdragen aan het Solidariteitsfonds 

Wil je zelf een donatie doen? Bijvoorbeeld om je kleine groep extra te steunen bovenop de contributie of om mensen met een kleine beurs de kans te geven lid te blijven van Oro? Dan kan je je gift overmaken op rekeningnummer NL27INGB 0000 6960 91 t.n.v. Oro, Vereniging voor Werelddans. Vermeld bij de gift of het een algemene gift is of bedoeld voor een bepaalde groep. Onze penningmeester stort deze extra donaties in het Solidariteitsfonds. Als de donatie voor een groep bestemd is, zal hij het weer doorboeken naar de contributie inkomsten van die groep.